13_400

 

 

ПРОЕКТИРАНЕ И ПРОИЗВОДСТВО НА МЕТАЛНИ ИЗДЕЛИЯ.


ЕЛЕКТРОСТАТИЧНИ ПРАХОВИ ПОЛИМЕРНИ ПОКРИТИЯ

 

 

 

СТЕЛТ  ООД е създадена през 1995г. Основен предмет на дейност е проектиране и производство на метални сглобяеми стелажи. Фирмата разполага със собствена модерна фабрика за производство и административна сграда от европейски тип с адрес на управление на предприятието  гр. Пазарджик. Разполага с офиси и  складове в градовете София и Варна. Дружеството се представлява и управлява от инж. Ясен Яков менъджър-продажби  и инж. Георги Петров менъджър-пласмент. Към настоящия момент във фирмата работят 38 служители: счетоводители, организатори-пласмент, производство;  разкройчици на листов материал, оператори на манипулатори за прахово покритие, упавители на складове, шофьори-снабдители и др. Персоналът е добре обучен и запознат със спецификата на дейността. Това са висококвалифицирани кадри, професионалисти в областта, в която работят, с дългогодишен опит и стаж  (по-голяма част са от основаването на фирмата).
Стелажите са изработени от качествена студено огъната стомана. Покритието им е епокси-полиестерно, нанесено по прахово електростатичен метод и изпечено при 180 0С, което придава висока устойчивост срещу механични и химични въздействия. Използвани са прахове на фирмата AKZO NOBEL.
В зависимост от модела, стандартен тип колони и рафтове с винтова връзка и конзолен тип едностранни за стена и двустранни, дава възможност за лесен монтаж и произволно разположение на рафтовете по височина /H/, както и за реализиране на произволни конфигурации по ширина /L/ и дълбочина /B/.
Произвежданите от СТЕЛТ ООД стелажи са серийно производство, разполага с налични количества на склад в гр. София, Пазарджик и Варна в двата цвята : бял – BIANKO TITANO и светло сив : RAL – 7040.
Фирма СТЕЛТ ООД е основен доставчик на сглобяеми метални стелажи и елементи към тях на търговските вериги METRO CASH & CARRY, Mr. Bricolage, Praktiker и дистрибутори в страната.